Gå direkt till innehåll
Norwegian Reward
Norwegian Reward

Nyhet -

Norwegian Reward ingår samarbete med reseportalen GetYourGuide

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, ingår samarbete med GetYourGuide som ger medlemmar billigare reseupplevelser över hela världen.

Norwegian Reward har ingått avtal med reseportalen GetYourGuide som ger medlemmar 10 procents rabatt på 30 000 reseupplevelser över hela världen samtidigt som de kan tjäna CashPoints.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra reseupplevelsen för våra medlemmar. Nu kan de få ännu billigare upplevelser, oavsett om de är på resa eller vill hitta på något där de bor. De kan dessutom tjäna CashPoints som de kan använda för att betala nästa flygresa med Norwegian, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Norwegian Reward har idag 4,6 miljoner medlemmar globalt varav 900 000 i Sverige. Lojalitetsprogrammet växer med 100 000 medlemmar i månaden. Medlemmarna samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Ihoptjänade Cashpoints kan användas för att köpa flygbiljetter med Norwegian.

– Norwegian Reward gör det möjligt för alla att tjäna CashPoints, oavsett hur ofta de reser. Ihoptjänade CashPoints kan man använda när man vill, antingen för att betala hela eller delar av flygresan, platsreservation, incheckat bagage eller FastTrack. Alla våra platser lika tillgängliga för dem som betalar resan med CashPoints som för alla andra. Detta är helt unikt jämfört med andra bonusprogram där endast ett begränsat antal platser är tillgängliga på varje flygning, fortsätter Huser.

GetYourGuide
GetYourGuide är den största sajten för beställning av reseupplevelser som till exempel cykelturer över Golden Gate Bridge eller biljetter till La Sagrada Familia i Barcelona. Medlemmar i Norwegan Reward kan tjäna CashPoints när de beställer aktiviteter via GetYourGuide och samtidigt spara 10 procent på aktiviteter som beställs. Erbjudandet med 10 procent rabatt gäller fram till och med 6 oktober. Därefter får medlemmar i Norwegian Reward fem procent på varje bokning med GetYourGuide.

Om Norwegian Reward
Norwegian Reward är ett av världens mest generösa bonusprogram för flygande resenärer. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners får man CashPoints som man kan använda för betalning av flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar (1 % CashPoints på alla varuköp). Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm