Open skies
Följ Norwegian

Norwegian erbjuder CashPoints till kunder som vill avbeställa eller skjuta fram sin resa – på bara 36 timmar har hela 48 000 kunder omvandlat sina biljetter till CashPoints

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2020 11:47 CET

Till följd av reserestriktioner som kommit på grund av COVID-19, erbjuder Norwegian CashPoints som återbetalning för kunder som vill avbeställa eller skjuta fram sin Norwegianresa. Det finns redan ett stort intresse bland Norwegians kunder att utnyttja den här möjligheten. 

Erbjudandet gäller endast under en begränsad period och endast för flyg som inte har ställts in.

Nedan villkor gäller:
- Erbjudandet gäller kunder som har beställt en resa utomlands fram till och 31 maj 2020. Vanliga villkor gäller för alla andra bokningar.
- Gäller endast biljetter som har bokats direkt hos Norwegian (gäller inte biljetter bokade via resebyrå eller tredjepart)
- Biljetten måste vara LowFare, LowFare+ eller Premium (Flex- och PremiumFlex-billjetter kan återbetalas och avbokas här).
- Biljetten måste avbokas mer än 6 timmar före planerad avgångstid

Läs mer om hur du kan få CashPoints som återbetalning här:
https://www.norwegian.com/se/flygstatus/updates/

Om Norwegian Reward och CashPoints:
Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter, Fast Track, platsreservation, bagage eller ändring av biljett. Medlemmar som flyger ofta får även en extra fördel för var sjätte resa. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar. Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/.

Råd till kunder
Kunder som har bokat biljetter till flygningar som berörs av reserestriktionerna till följd av COVID-19 blir kontaktade via SMS och e-post med alternativ, inklusive ombokning till flyg längre fram. Vi får ett stort antal stort antal förfrågningar och hänvisar därför våra kunder att i första hand att besöka www.norwegian.com/updates. Om du ska resa efter 15 april 2020 ber vi dig att avvakta med att kontakta kundtjänst just nu.  

För mer information - endast för media:
Kommunikationschef charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com eller press@norwegian.com 

Norwegian är ett av de största lågprisbolaget i världen med över 36 miljoner resenärer under 2019. Norwegian trafikerar idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Kanada och Sydamerika. Norwegian har en modern och bränsleeffektiv flygplansflotta på cirka 160 plan. Norwegian har för andra gången utsetts till det mest bränsleeffektiva och mest miljöanpassade flygbolaget på transatlantiska linjer av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

De senaste fem åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

Norwegian har cirka 10 000 medarbetare.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.