Gå direkt till innehåll
Över fyra miljoner medlemmar i Norwegian Reward – 2000 nya kunder varje dag

Pressmeddelande -

Över fyra miljoner medlemmar i Norwegian Reward – 2000 nya kunder varje dag

Allt fler resenärer inser fördelarna med Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward. Bolaget har nu över fyra miljoner medlemmar och varje år ökar antalet medlemmar med cirka 750 000 nya medlemmar, vilket motsvarar över 2000 nya kunder varje dag.

Norwegian Reward är ett av världens mest generösa bonusprogram för flygande resenärer som nu har uppnått fyra miljoner medlemmar. Över 800 000 av dessa medlemmar är svenskar men det finns även ett stort antal internationella medlemmar.

–Vi är väldigt nöjda över att fyra miljoner passagerare blivit medlemmar i Norwegian Reward. Vi ser en stor tillväxt av medlemmar i nya marknader, särskilt i England och Spanien och bonusprogrammet växer med cirka 750 000 medlemmar varje år, vilket motsvarar 2000 nya kunder varje dag. Lojalitet är viktigt för oss och vi gör alltid vårt bästa för att ge passagerarna bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris, säger Brede Huser, chef på Norwegain Reward.

Under 2015 gjordes en ny storsatsning på Norwegian Reward för att göra bonusprogrammet ännu mer flexibelt för medlemmarna. Varje gång medlemmar flyger, bokar hotell eller hyrbil med utvalda leverantörer tjänar de CashPoints som de sedan kan använda när de bokar flygbiljetter, helt utan restriktioner.

– Norwegian Reward gör det möjligt för alla att tjäna CashPoints oavsett hur ofta de reser. Ihoptjänade CashPoints kan användas när passageraren vill, till de produkter de vill och alla våra platser är lika tillgängliga för de som betalar resan med CashPoints som för alla andra. Detta är helt unikt jämfört med alla andra lojalitetsprogram, fortsätter Huser.

Om Norwegian Reward
Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward-partners får man CashPoints som man kan använda vid betalning av flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort och därmed få poäng på allt man handlar (1 % CashPoint på alla varuköp). Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Kontaktpersoner för media:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Ämnen

Kategorier


Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen.
Bolaget erbjuder idag 440 linjer till 132 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Under 2015 transporterade Norwegian närmare 26 miljoner passagerare. Bolaget är börsnoterat (sedan 2003) och har närmare 6000 medarbetare. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på knappt fyra år.

De tre senaste åren har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards och utsågs förra året även till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen. Norwegian utsågs 2015 dessutom till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media

Pressnummer ENDAST för media

Presskontakt +47 815 11 816

Norwegian

Norwegian är en ledande flygbolagskoncern med huvudkontor i Fornebu, strax utanför Oslo i Norge. Koncernen har över 8 200 anställda och äger två av de ledande flygbolagen i Norden: Norwegian Air Shuttle och Widerøe's Flyveselskap. Norwegian förvärvade Widerøe 2024 med målet att göra det enklare för resenärer att resa genomgående i de två flygbolagens linjenät.

Norwegian Air Shuttle har cirka 4 700 anställda och erbjuder ett omfattande linjenät som binder samman de nordiska länderna med ett brett utbud av destinationer i Europa. Under 2023 transporterade Norwegian över 20 miljoner passagerare och hade en flotta på 87 Boeing 737-800 och 737 MAX 8-plan.

Widerøe's Flyveselskap, Norges äldsta flygbolag, är Skandinaviens största regionala flygbolag. Flygbolaget har över 3 500 anställda. Widerøe trafikerar primärt flygplatser med korta landningsbanor regionalt i Norge och flyger förutom kommersiella linjer, även flera statliga kontraktslinjer med trafikplikt. Under 2023 hade flygbolaget 3,3 miljoner passagerare och en flotta på 49 plan, varav 45 är Bombardier Dash 8-plan och tre Embraer E190-E2-plan. Widerøe Ground Handling levererar marktjänster på 41 flygplatser i Norge.

Hållbarhet har högsta prioritet och koncernen arbetar kontinuerligt för att minska sina CO2-utsläpp. Bland de många initiativen är investering i produktion och användning av fossilfritt flygbränsle (SAF) den största satsningen. Norwegian vill bli ett hållbart val för passagerarna och bidra till omställningen av flygbranschen.

Norwegian

P.O Box 242
190 47 Stockholm