Open skies
Följ Norwegian

Norwegian utökar till 14 avgångar i veckan till Bangkok

Pressmeddelande   •   Maj 02, 2018 12:39 CEST

Norwegian 787 Dreamliner Foto: David Peacock

Nästa vinter finns det ännu fler möjligheter att flyga prisvärt till Bangkok. I slutet av oktober utökar Norwegian antalet avgångar mellan Skandinavien och Thailands huvudstad från nio till 14 gånger i veckan. Från Stockholm blir det fem direktflyg i veckan. 

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål och under vintern 2018-2019 utökas antalet avgångar till Bangkok från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Utökningarna innebär att från och med 29 oktober utökas antalet avgångar från Stockholm från fyra till fem direktflyg i veckan, från Köpenhamn från två till fyra direktflyg i veckan och från Oslo från tre till fem direktflyg i veckan. Totalt blir det 14 avgångar i veckan vilket är en kapacitetsökning med 56 procent.

–Våra direktflyg mellan Skandinavien och Bangkok är väldigt populära och för att kunna möta den stora efterfrågan är glada över att kunna erbjuda våra resenärer ännu fler avgångar. Vi märker att allt fler beställer biljetter i vår Premiumkabin där man får en ännu mer komfortabel flygresa med bredare säten och allt inkluderat till ett konkurrenskraftigt pris, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Tre dagliga avgångar från London till New York
Norwegians direktflyg mellan London (LGW) och New York (JFK) är mycket uppskattad och bolaget utökar därför antalet avgångar från två till tre dagliga avgångar mellan världsmetropolerna förutom på lördagar då det är två dagliga avgångar. Det finns mycket goda förbindelser till London Gatwick från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Om de utökade avgångarna till Bangkok
I det kommande vinterprogrammet mellan 29 oktober 2018 och 31 mars 2019 utökas antalet till 14 avgångar i veckan.

Stockholm (ARN) – Bangkok
Fem avgångar i veckan; på tisdagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.

Köpenhamn (CPH) – Bangkok (BKK)
Fyra avgångar i veckan; på onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar.

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Fem avgångar i veckan; på måndagar, tisdagar, onsdagar, lördagar och söndagar.

Biljetter finns till försäljning från och med idag på www.norwegian.com

Kontakt för media:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709-89 05 18

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 9000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 150 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år. Unde 2017 flög över 33 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste tre åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För femte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.