Open skies
Följ Norwegian

Norwegian utnämnt till Europas bästa lågprisbolag

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2014 11:46 CET

Norwegian har blivit utnämnt till Europas bästa lågprisbolag av internationella AirlineRatings.com. Det var kombinationen modern produkt till låga biljettpriser som var avgörande när juryn skulle utse bästa lågprisbolag.

–Vi är mycket glada för den här fina utmärkelsen. Den bevisar att passagerarna uppskattar våra moderna, bekväma och mer miljövänliga flygplan med gratis WiFi och prisvärda flygbiljetter, säger VD Björn Kjos.

–Vi har valt Norwegian på grund av deras nyskapande koncept i flygbranschen. Tack vare Norwegian kan miljontals resenärer i Europa att resa både tryggt och billigt, säger Geoffrey Thomas, chefredaktör på AirlineRatings.com

Förra sommaren fick Norwegian även utmärkelsen bästa lågprisbolag i Europa av SkyTrax World Airline Awards. Läs mer här.

Läs mer om AirlineRatings här.

För ytterligare information:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Informationschef Norwegian +46 709 89 05 18

Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 413 linjer till 128 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 20 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 3 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på 86 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,6 år. År 2013 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. För mer information, besök www.norwegian.com 

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.