Open skies
Följ Norwegian

Norwegian ställer in flyg till Milano

Pressmeddelande   •   Mar 07, 2020 08:00 CET

Med anledning av Utrikesdepartementets reserekommendationer ställer Norwegian in alla flygningar till Milano. Bolaget har tre avgångar i veckan mellan Oslo och Milano. Kunder som har bokat biljetter till Milano med Norwegian kommer att bli kontaktade av bolagets kundtjänst.

Norwegian har inga direktflyg till Milano från Sverige. 

Norwegian är ett av de största lågprisbolaget i världen med över 36 miljoner resenärer under 2019. Norwegian trafikerar idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Kanada och Sydamerika. Norwegian har en modern och bränsleeffektiv flygplansflotta på cirka 160 plan. Norwegian har för andra gången utsetts till det mest bränsleeffektiva och mest miljöanpassade flygbolaget på transatlantiska linjer av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

De senaste fem åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

Norwegian har cirka 11 000 medarbetare.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.