Gå direkt till innehåll
Norwegian Reward vinner internationellt pris för bästa lojalitetsprogram
Norwegian Reward vinner internationellt pris för bästa lojalitetsprogram

Pressmeddelande -

Norwegian Reward vinner internationellt pris för bästa lojalitetsprogram

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, har utsetts till flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa och Afrika under prestigefyllda Freddie Awards. Lojalitetsprogrammet vann även i kategorierna bästa kundservice och bästa marknadsföringskampanj. Freddie Awards är en av resebranschens mest erkända prisutdelningar.

Norwegian kammade hem en Freddie Award i kategorierna ”Årets lojalitetsprogram”, ”Bästa kundservice” och ”Bästa marknadsföringskampanj”. Norwegian var nominerat i hela sex kategorier. Freddie Awards är den största internationella prisutdelningen för lojalitetsprogram i resebranschen och eventet ägde rum i Washington D.C. i USA.

– Det är verkligen kul att vinna flera priser under Freddie Awards. Priserna har röstats fram av våra medlemmar så det här är verkligen ett erkännande av vårt lojalitetsprogram. Vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda våra medlemmar så bra förmåner som möjligt och uppskattar särskilt att den här utmärkelsen kommer samtidigt som vi lanserar ett förnyat Rewardprogram, säger May Haukedahl Wilson, direktör på Norwegian Reward.

Nya fördelar och större flexibilitet för Norwegian Rewardmedlemmer

Norwegian Reward förnyas med samma mål som tidigare – att ge Norwegians passagerare en billigare och en bättre flygresa. Intjäningen av CashPoints och förmåner fortsätter att vara kärnan i programmet. Ju oftare Rewardmedlemmar väljer att flyga med Norwegian, ju fler förmåner får de. De som flyger extra ofta kommer framöver att få ännu fler förmåner att välja mellan.

– Våra medlemmar har sagt att förmåner som de själva kan välja mellan är de viktigaste fördelarna i Rewardprogrammet. Förutom större flexibilitet att välja förmåner, kan medlemmar nu även välja gratis handbagage som en förmån, fortsätter Haukedahl Wilson.

Norwegian Reward har vunnit «Årets lojalitetsprogram» på Freddie Awards, huvudpriset i Europa & Afrikakategorin, fyra gånger tidigare. Under 2020 vann Reward i kategorin «Bästa kampanj» för adventskalendern, samt «Bästa kundservice» och «Bästa lojalitetskreditkort». Norwegian har genom åren även vunnit ett flertal andra priser.

Om Freddie Awards

Freddie Awards introducerades 1998 av InsideFlyer-magasinets utgivare och redaktör Randy Petersen. Priset är uppkallat efter Sir Freddie Laker, grundare av brittiska Laker Airways Limited som blev det största privatägda flygbolaget i världen. Läs mer om Norwegians priser och utmärkelser här: https://www.norwegian.com/se/om-oss/var-historia/utmarkelser/

Norwegian Rewardteamet tog emot priserna. Från vänster: Hollie Rebollo Morten, May Haukedahl Wilson och Christer Buen.
Norwegian Rewardteamet tog emot priserna. Från vänster: Hollie Rebollo Morten, May Haukedahl Wilson och Christer Buen.

Ämnen


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm