Gå direkt till innehåll
Norwegian Reward
Norwegian Reward

Pressmeddelande -

Norwegian Reward ingår samarbete med Arlanda Express

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, ingår samarbete med A-Train AB som kör snabbtåget Arlanda Express. Avtalet ger medlemmar i Norwegian Reward möjlighet att tjäna CashPoints varje gång de reser med Arlanda Express.

Norwegian Reward har ingått avtal med A-Train AB som kör snabbtåget Arlanda Express mellan Arlanda flygplats och Stockholm Centralstation. Avtalet innebär att medlemmar i lojalitetsprogrammet Norwegian Reward från och med idag kan tjäna fyra procent CashPoints när de köper en biljett via Arlanda Express webbsida.

–Norwegian Reward är ett av de snabbast växande lojalitetsprogrammen med närmare en miljon medlemmar i Sverige och snart fem miljoner medlemmar globalt. Stockholm är ett av våra största nav och är mycket viktigt för vår framtida tillväxt. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete med Arlanda Express eftersom det stärker vår närvaro på marknaden och förhoppningsvis inspirerar allt fler resenärer att välja Norwegian i första hand, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

–Vårt mål är alltid att erbjuda attraktiva fördelar för våra Rewardmedlemmar. Arlanda Express är ett mycket effektivt och bekvämt sätt att resa till och från Arlanda på, oavsett om man reser i tjänsten eller privat. Nu får våra medlemmar ännu fler fördelar i och med att de som åker med Arlanda Express kan tjäna CashPoints varje gång de köper en biljett online, säger Kai Strandberg, Partner Manager för Norwegian Reward.

–Nu kan våra kunder tjäna CashPoints när de köper sina biljetter via Arlanda Express webbsida. Partnerskapet med Norwegian har som syfte att öka värdet i kundens resa, att ta ett steg närmare en mer smidig reseupplevelse och ett biljettlöst resande, säger Per Thorstensson, vd på Arlanda Express.

Medlemmar i Norwegian Reward samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Ihoptjänade Cashpoints kan användas för att köpa flygbiljetter med Norwegian.

Om Norwegian Reward
Norwegian Reward är ett av världens mest generösa bonusprogram för flygande resenärer. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners får man CashPoints som man kan använda för betalning av flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar (1 % CashPoints på alla varuköp). Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. För mer information, vänligen besök Norwegian Reward. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Om Norwegian
Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen. Bolaget erbjuder idag över 450 linjer till 138 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien.
För mer information, besök www.norwegian.com.

Om Arlanda Express
Arlanda Express är expresståget mellan Stockholm Centralstation och Stockholm Arlanda Flygplats. Resan tar 20 minuter. Under 2015 reste 3,5 miljoner passagerare med Arlanda Express. Besök Arlanda Express för att boka biljett och för att tjäna CashPoints.

Ämnen

Kategorier


Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen. Bolaget erbjuder idag över 450 linjer till 138 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Under 2015 transporterade Norwegian närmare 26 miljoner passagerare. Bolaget är börsnoterat (sedan 2003) och har över 5 500 medarbetare. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på drygt 110 flygplan med en genomsnittlig ålder på 3,6 år.

De fyra senaste åren har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards och de två senaste åren även till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen. Norwegian utsågs 2015 dessutom till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm