Gå direkt till innehåll
Norwegian Reward förnyas

Pressmeddelande -

Norwegian Reward förnyas

Lojalitetsprogrammet Norwegian Reward görs om vilket innebär nya förmåner. Under våren introduceras ett flertal förmåner för de som flyger mest.

Norwegian Reward är Norwegians prisbelönta lojalitetsprogram. Nu förnyas Norwegian Reward med samma syfte som tidigare – att ge Norwegians passagerare en billigare och ännu bättre flygresa. Intjäning av CashPoints och förmåner fortsätter att vara kärnan i programmet. Ju oftare Rewardmedlemmar flyger med Norwegian, ju fler förmåner får de. De som flyger extra ofta kommer framöver att få ännu fler förmåner att välja bland.

Större frihet att välja bland förmåner

Rewardmedlemmar kommer att få en ny förmån efter var åttonde flygning som görs under 12 månader, inklusive mellanlandningar. Den första förmånen är alltid 2% extra CashPoints på alla Norwegianbiljetter, därefter väljer de vilka förmåner de vill ha. Förutom gratis incheckat bagage, platsreservation, Fast Track och ytterligare 2% intjäning av CashPoints, kan medlemmar nu även välja gratis handbagage i bagagehyllan som nästa förmån.

– Våra medlemmar har sagt att förmåner som de själva kan välja är bland de viktigaste fördelarna i Rewardprogrammet. Förutom ännu större flexibilitet vad gäller val av förmåner lägger vi nu till gratis handbagage, en efterlängtad förmån, säger Christoffer Sundby, Marknadsdirektör på Norwegian.

Extra fördelar för de som flyger mest

Under våren kommer Norwegian även att lansera flera unika förmåner för de som flyger mest. Resenärer som flyger mer än 32 flygningar per år får alla förmåner i Rewardprogrammet, utöver några helt nya, exklusiva förmåner som blir tillgängliga våren 2023. Det är bland annat gratis kaffe och te ombord på flygningar med servering, prioriterad ombordstigning, inget utgångsdatum på CashPoints och prioriterad kundservice.

– Allt fler affärsresenärer väljer att flyga med Norwegian. Det är en kundgrupp som vi vet särskilt uppskattar vår punktlighet och regularitet. Därför inför vi nu skräddarsydda förmåner för de som flyger mest med oss. Vårt mål är att erbjuda bekväma, sömlösa och effektiva resor med det lilla extra. Vi se fram emot att lansera de nya förmånerna under våren, fortsätter Sundby.

Intjäning och användningav CashPoints

Rewardmedlemmar tjänar fortfarande CashPoints varje gång de flyger med Norwegian, köper något hos Norwegian Rewards partners eller använder sitt Norwegian-kreditkort. Mängden intjänade CashPoints på flygresor beror på vilken biljettyp man har:

1 % CashPoints på LowFare-biljetter
2 % CashPoints på LowFare+-biljetter
5 % CashPoints på Flex-biljetter

CashPoints kan bland annat användas för att betala för flygbiljetter (helt eller delvis), incheckat bagage, platsreservation eller förhandsbeställda måltider. En CashPoint motsvarar en krona. Det finns inga begränsningar för antal tillgängliga säten per flygning för de som vill använda intjänade CashPoints. Det här är kärnan i Norwegian Rewardprogrammets popularitet och varför det flera gånger utsetts till Europas bästa lojalitetsprogram. Ändringarna i Norwegian Reward gäller från och med 28 mars 2023. Mer information om förmånerna för de som reser mest kommer att offentliggöras under våren

Ämnen


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media

Pressnummer ENDAST för media

Presskontakt +47 815 11 816

Norwegian

Norwegian är en ledande flygbolagskoncern med huvudkontor i Fornebu, strax utanför Oslo i Norge. Koncernen har över 8 200 anställda och äger två av de ledande flygbolagen i Norden: Norwegian Air Shuttle och Widerøe's Flyveselskap. Norwegian förvärvade Widerøe 2024 med målet att göra det enklare för resenärer att resa genomgående i de två flygbolagens linjenät.

Norwegian Air Shuttle har cirka 4 700 anställda och erbjuder ett omfattande linjenät som binder samman de nordiska länderna med ett brett utbud av destinationer i Europa. Under 2023 transporterade Norwegian över 20 miljoner passagerare och hade en flotta på 87 Boeing 737-800 och 737 MAX 8-plan.

Widerøe's Flyveselskap, Norges äldsta flygbolag, är Skandinaviens största regionala flygbolag. Flygbolaget har över 3 500 anställda. Widerøe trafikerar primärt flygplatser med korta landningsbanor regionalt i Norge och flyger förutom kommersiella linjer, även flera statliga kontraktslinjer med trafikplikt. Under 2023 hade flygbolaget 3,3 miljoner passagerare och en flotta på 49 plan, varav 45 är Bombardier Dash 8-plan och tre Embraer E190-E2-plan. Widerøe Ground Handling levererar marktjänster på 41 flygplatser i Norge.

Hållbarhet har högsta prioritet och koncernen arbetar kontinuerligt för att minska sina CO2-utsläpp. Bland de många initiativen är investering i produktion och användning av fossilfritt flygbränsle (SAF) den största satsningen. Norwegian vill bli ett hållbart val för passagerarna och bidra till omställningen av flygbranschen.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm