Gå direkt till innehåll
Norwegian Reward förnyas

Pressmeddelande -

Norwegian Reward förnyas

Lojalitetsprogrammet Norwegian Reward görs om vilket innebär nya förmåner. Under våren introduceras ett flertal förmåner för de som flyger mest.

Norwegian Reward är Norwegians prisbelönta lojalitetsprogram. Nu förnyas Norwegian Reward med samma syfte som tidigare – att ge Norwegians passagerare en billigare och ännu bättre flygresa. Intjäning av CashPoints och förmåner fortsätter att vara kärnan i programmet. Ju oftare Rewardmedlemmar flyger med Norwegian, ju fler förmåner får de. De som flyger extra ofta kommer framöver att få ännu fler förmåner att välja bland.

Större frihet att välja bland förmåner

Rewardmedlemmar kommer att få en ny förmån efter var åttonde flygning som görs under 12 månader, inklusive mellanlandningar. Den första förmånen är alltid 2% extra CashPoints på alla Norwegianbiljetter, därefter väljer de vilka förmåner de vill ha. Förutom gratis incheckat bagage, platsreservation, Fast Track och ytterligare 2% intjäning av CashPoints, kan medlemmar nu även välja gratis handbagage i bagagehyllan som nästa förmån.

– Våra medlemmar har sagt att förmåner som de själva kan välja är bland de viktigaste fördelarna i Rewardprogrammet. Förutom ännu större flexibilitet vad gäller val av förmåner lägger vi nu till gratis handbagage, en efterlängtad förmån, säger Christoffer Sundby, Marknadsdirektör på Norwegian.

Extra fördelar för de som flyger mest

Under våren kommer Norwegian även att lansera flera unika förmåner för de som flyger mest. Resenärer som flyger mer än 32 flygningar per år får alla förmåner i Rewardprogrammet, utöver några helt nya, exklusiva förmåner som blir tillgängliga våren 2023. Det är bland annat gratis kaffe och te ombord på flygningar med servering, prioriterad ombordstigning, inget utgångsdatum på CashPoints och prioriterad kundservice.

– Allt fler affärsresenärer väljer att flyga med Norwegian. Det är en kundgrupp som vi vet särskilt uppskattar vår punktlighet och regularitet. Därför inför vi nu skräddarsydda förmåner för de som flyger mest med oss. Vårt mål är att erbjuda bekväma, sömlösa och effektiva resor med det lilla extra. Vi se fram emot att lansera de nya förmånerna under våren, fortsätter Sundby.

Intjäning och användningav CashPoints

Rewardmedlemmar tjänar fortfarande CashPoints varje gång de flyger med Norwegian, köper något hos Norwegian Rewards partners eller använder sitt Norwegian-kreditkort. Mängden intjänade CashPoints på flygresor beror på vilken biljettyp man har:

1 % CashPoints på LowFare-biljetter
2 % CashPoints på LowFare+-biljetter
5 % CashPoints på Flex-biljetter

CashPoints kan bland annat användas för att betala för flygbiljetter (helt eller delvis), incheckat bagage, platsreservation eller förhandsbeställda måltider. En CashPoint motsvarar en krona. Det finns inga begränsningar för antal tillgängliga säten per flygning för de som vill använda intjänade CashPoints. Det här är kärnan i Norwegian Rewardprogrammets popularitet och varför det flera gånger utsetts till Europas bästa lojalitetsprogram. Ändringarna i Norwegian Reward gäller från och med 28 mars 2023. Mer information om förmånerna för de som reser mest kommer att offentliggöras under våren

Ämnen


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm