Gå direkt till innehåll
Norwegian ökar utbudet av rutter från Stockholm – lägger till tre nya sommardestinationer

Pressmeddelande -

Norwegian ökar utbudet av rutter från Stockholm – lägger till tre nya sommardestinationer

Norwegian förbereder sig för en hektiskt sommarsäsong på Stockholm-Arlanda och lanserar tre nya destinationer under sommarmånaderna, till de redan befintliga 54, som idag finns att boka från Stockholm-Arlanda. Därmed kan resenärerna flyga direkt med Norwegian till de populära resmålen Mykonos och Thessaloniki i Grekland samt till Antalya i Turkiet.

- Vi är glada att kunna berätta om våra helt nya rutter till Mykonos, Thessaloniki och Antalya direkt från Stockholm-Arlanda under sommarmånaderna. Bokningstalen ser lovande ut fram emot sommaren. Reslusten har kommit tillbaka så nu lägger vi till ytterligare tre destinationer till vårt nätverk från Arlanda som nu består av 57 direktlinjer till populära resmål i Europa under sommarmånaderna. Med de nya destinationerna får våra kunder ännu fler möjligheter till fina sommarminnen från några av Europas härligaste och mest solsäkra destinationer, säger EVP Commercial, Magnus Thome Maursund, Norwegian.

De tre nya destinationerna finns att boka på norwegian.com, enligt följande tidtabell sommaren 2022:

  • Mykonos: Tisdag och fredag under perioden 10 juni till 13 augusti
  • Antalya: Måndag och torsdag under perioden 13 juni till 12 augusti
  • Thessaloniki: Torsdag under perioden 16 juni till 12 augusti

Det är nu en månad sedan som Norwegian annonserade återöppningen av crew-basen på Stockholm-Arlanda och rekryteringen av cirka 270 kabinpersonal.

Ämnen

Kategorier


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media

Pressnummer ENDAST för media

Presskontakt +47 815 11 816

Norwegian

Norwegian är en ledande flygbolagskoncern med huvudkontor i Fornebu, strax utanför Oslo i Norge. Koncernen har över 8 200 anställda och äger två av de ledande flygbolagen i Norden: Norwegian Air Shuttle och Widerøe's Flyveselskap. Norwegian förvärvade Widerøe 2024 med målet att göra det enklare för resenärer att resa genomgående i de två flygbolagens linjenät.

Norwegian Air Shuttle har cirka 4 700 anställda och erbjuder ett omfattande linjenät som binder samman de nordiska länderna med ett brett utbud av destinationer i Europa. Under 2023 transporterade Norwegian över 20 miljoner passagerare och hade en flotta på 87 Boeing 737-800 och 737 MAX 8-plan.

Widerøe's Flyveselskap, Norges äldsta flygbolag, är Skandinaviens största regionala flygbolag. Flygbolaget har över 3 500 anställda. Widerøe trafikerar primärt flygplatser med korta landningsbanor regionalt i Norge och flyger förutom kommersiella linjer, även flera statliga kontraktslinjer med trafikplikt. Under 2023 hade flygbolaget 3,3 miljoner passagerare och en flotta på 49 plan, varav 45 är Bombardier Dash 8-plan och tre Embraer E190-E2-plan. Widerøe Ground Handling levererar marktjänster på 41 flygplatser i Norge.

Hållbarhet har högsta prioritet och koncernen arbetar kontinuerligt för att minska sina CO2-utsläpp. Bland de många initiativen är investering i produktion och användning av fossilfritt flygbränsle (SAF) den största satsningen. Norwegian vill bli ett hållbart val för passagerarna och bidra till omställningen av flygbranschen.

Norwegian

P.O Box 242
190 47 Stockholm