Gå direkt till innehåll
Norwegian ökar utbudet av rutter från Stockholm – lägger till tre nya sommardestinationer

Pressmeddelande -

Norwegian ökar utbudet av rutter från Stockholm – lägger till tre nya sommardestinationer

Norwegian förbereder sig för en hektiskt sommarsäsong på Stockholm-Arlanda och lanserar tre nya destinationer under sommarmånaderna, till de redan befintliga 54, som idag finns att boka från Stockholm-Arlanda. Därmed kan resenärerna flyga direkt med Norwegian till de populära resmålen Mykonos och Thessaloniki i Grekland samt till Antalya i Turkiet.

- Vi är glada att kunna berätta om våra helt nya rutter till Mykonos, Thessaloniki och Antalya direkt från Stockholm-Arlanda under sommarmånaderna. Bokningstalen ser lovande ut fram emot sommaren. Reslusten har kommit tillbaka så nu lägger vi till ytterligare tre destinationer till vårt nätverk från Arlanda som nu består av 57 direktlinjer till populära resmål i Europa under sommarmånaderna. Med de nya destinationerna får våra kunder ännu fler möjligheter till fina sommarminnen från några av Europas härligaste och mest solsäkra destinationer, säger EVP Commercial, Magnus Thome Maursund, Norwegian.

De tre nya destinationerna finns att boka på norwegian.com, enligt följande tidtabell sommaren 2022:

  • Mykonos: Tisdag och fredag under perioden 10 juni till 13 augusti
  • Antalya: Måndag och torsdag under perioden 13 juni till 12 augusti
  • Thessaloniki: Torsdag under perioden 16 juni till 12 augusti

Det är nu en månad sedan som Norwegian annonserade återöppningen av crew-basen på Stockholm-Arlanda och rekryteringen av cirka 270 kabinpersonal.

Ämnen

Kategorier


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm