Gå direkt till innehåll
Norwegian och Pilotföreningen är överens

Pressmeddelande -

Norwegian och Pilotföreningen är överens

Norwegians företagsledning och Norwegian Pilot Union (NPU) har kommit överens om ett nytt avtal för piloterna. Detta innebär normal drift framöver.

– Båda parter är mycket nöjda över att vi har nått en överenskommelse och att vi nu kan se framåt och bygga ett starkt, konkurrenskraftigt Norwegian. Det viktigaste för oss är att våra passagerare kan känna sig trygga med att våra flyg går som vanligt, säger VD Björn Kjos.

Kontaktpersoner för media:
Norwegians presstelefon: +47 815 11 816
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Informationschef Norwegian +46 709 89 05 18


Ämnen

Taggar


Norwegian Air Shuttle ASA, kommersiellt kallat "Norwegian", är ett lågprisbolag noterat på Oslobörsen. Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Under 2012 transporterade bolaget 18 miljoner passagerare. Norwegian erbjuder idag 382 linjer till 121 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Asien. Bolaget har cirka 3000 anställda i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Storbritannien, Spanien och Thailand. Norwegian fasar löpande in nya flygplan och har en total order om leverans av 275 fabriksnya flygplan. Bolaget grundades 1993 och har huvudkontoret i Fornebu, Norge. I juni 2013 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards.  Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. Norwegian erbjuder bättre benutrymme än de flesta flygbolag, in-flight WiFi, en av de högsta punktligheterna i världen samt en flotta på 75 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,5 år. För mer information, besök www.norwegian.com 

Presskontakt

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Presskontakt Head of Communications and Public Affairs +46 709 89 05 18
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com