Open skies
Följ Norwegian

Norwegian lanserar ungdomsbiljetter

Pressmeddelande   •   Nov 18, 2014 08:15 CET

Nu blir det extra billigt för ungdomar att resa med Norwegian. Från och med idag inför Norwegian rabatter för ungdomar upp till och med 25 år.

Norwegian inför rabatter för ungdomar som gör det ännu billigare att flyga. Rabatten gäller ungdomar från 12 år till och med 25 år och gäller samtliga inrikes resor i Sverige samt mellan de nordiska huvudstäderna Stockholm, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Reykjavik. Till sommaren 2015 kommer man även att kunna köpa ungdomsbiljetter mellan Stockholm och Bergen i Norge.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ungdomar upp till och med 25 år ännu billigare flygbiljetter och hoppas det ger dem större möjlighet att resa oftare, oavsett om det är för att resa hem till vänner och familj eller av andra skäl, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.

Biljetterna finns nu till försäljning från 299 kr per enkel resa. Klicka här för att boka biljett och ange rabattkoden UNDER26.

Ungdomsbiljetter  
– Gäller ungdomar från 12 år till och med 25 år (man får inte ha inte fyllt 26 år på avresedagen)
– Resenärer som reser med ungdomsbiljett måste kunna uppvisa giltig legitimation
– Begränsat antal biljetter

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 417 linjer till 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 20 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 4 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövännliga flygplan och har en flotta på 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,8 år. Både under 2013 och 2014 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. För mer information, besök www.norwegian.com 

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.