Gå direkt till innehåll
Norwegian ingår nya charteravtal för över 200 miljoner norska kronor

Pressmeddelande -

Norwegian ingår nya charteravtal för över 200 miljoner norska kronor

Norwegian fortsätter att flyga charterresenärer och har ingått nya avtal med flera resekoncerner i Norden och Storbritannien. I Norden har Norwegian ingått avtal medTUI, Thomas Cook och Vitaltours om att flyga resenärer till Kanarieöarna. I Storbritannien har avtal ingåtts med Nielson Travel, Balkan Holidays och Skiworld gällande skidcharter. Kontrakten är värda över 200 miljoner norska kronor.

– Vi är väldigt glada över att vi har fått fortsatt förtroende att flyga charterresenärer även den här vintern men också att vi har ingått avtal med researrangörer som vi tidigare inte har samarbetat med. Vi ser fram emot att välkomna ännu fler resenärer ombord våra nya och bekväma flygplan med gratis WiFi, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Avtalen i Norden innebär att Norwegian under vintersäsongen kommer att flyga resenärer i Norge, Sverige, Danmark och Finland till Gran Canaria, Teneriffa och Lanzarote.I Storbritannien kommer Norwegian att flyga resenärer till Grenoble, Lleida och Sofia.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18
Norwegians pressnummer +47 815 11 816

Ämnen

Kategorier


Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen.
Bolaget erbjuder idag 424 linjer till 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Norwegian transporterar över 24 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 5 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år.

De tre senaste åren, 2013, 2014 och 2015 har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Norwegian utsågs i år dessutom för första gången till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen.
För mer information, besök www.norwegian.com

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm