Gå direkt till innehåll
Norwegian inför Fast Track även på inrikesresor

Pressmeddelande -

Norwegian inför Fast Track även på inrikesresor

Norwegian lanserar nu Fast Track även på inrikesresor i Sverige. Den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen på flygplatsen går via Fast Track och nu har både inrikes- och utrikesresenärer möjlighet att gå direkt dit och slippa stå i kö. Fast Track är inkluderat i Fullflexbiljetter och kan köpas till på Lowfarebiljetter. Företagskunder som har avtal med Norwegian kan använda Fast Track kostnadsfritt fram till och med 31 december 2015.

Sedan tidigare erbjuder Norwegian den uppskattade tjänsten Fast Track för alla kunder som ska resa utrikes men från och med nu har både inrikes och utrikes resenärer möjlighet att komma snabbare genom säkerhetskontrollen genom att använda Fast Track (märkt Priority Lane på Arlanda flygplats). Fast Track är inkluderat i Fullflexbiljetter och kan köpas till på Lowfarebiljetter. Företagskunder som har avtal med Norwegian kan använda Fast Track kostnadsfritt fram till och med 31 december 2015.

– Vi är väldigt glada över att nu kunna erbjuda Fast Track på både inrikes- och utrikesresor till våra kunder för snabbare passage genom säkerhetskontrollen. Möjligheten till Fast Track i kombination med nya och bekväma flygplan med gratis WiFi, ger våra resenärer en snabb, bekväm och effektiv resa, säger Lars Sande, försäljningsdirektör på Norwegian.

Fast Track är tillgängligt på följande flygplatser

 • Stockholm Arlanda (Priority Lane)
 • Göteborg Landvetter (inrikes)
 • Köpenhamn Kastrup (CPH Express)
 • Oslo Gardemoen
 • Bergen Flesland
 • Stavanger Sola
 • Trondheim Vaernes

Om Fast Track

 • Inkluderat i Fullflexbiljetter
 • Kan köpas till på Lowfarebiljetter (Lowfare och LowFare+)
 • Företag med avtal och som har en avtalskod hos Norwegian kan fritt använda Fast Track fram till och med 31 december 2015. Biljetterna ska vara bokade med avtalskod, antingen via resebyrå eller via vår hemsida/företagssida
 • Boardingkort och elektronisk biljett med streckkod (i mobil eller app) kan användas för ingång genom Fast Track
 • Ingångarna är märkta med Fast Track, Priority Lane eller CPH Express

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Ämnen

Kategorier


Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen.
Bolaget erbjuder idag 424 linjer till 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Norwegian transporterar över 24 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 5 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år.

De tre senaste åren, 2013, 2014 och 2015 har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Norwegian utsågs i år dessutom för första gången till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen.
För mer information, besök www.norwegian.com

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm