Gå direkt till innehåll
Ta med skidorna gratis till Östersund/Åre med Norwegian

Nyhet -

Ta med skidorna gratis till Östersund/Åre med Norwegian

I samband med den nyligen aviserade nya linjen mellan Stockholm Arlanda och Östersund/Åre har Norwegian ett specialerbjudande till alla skidentusiaster som innebär att om man beställer biljett mellan 25 och 31 oktober får man att ta med skidutrustningen helt utan kostnad.

– Vi är glada över att ha lanserat den här nya linjen till Östersund/Åre och vill med det här erbjudandet locka ännu fler skidåkare till Åre. Vi ser fram emot att välkomna skidentusiaster och andra resenärer välkomna ombord i våra nya, bränsleeffektiva och bekväma flygplan med gratis Wi-Fi, säger Petteri Olsén, försäljningschef på Norwegian.

Om skidkampanjen:
Erbjudandet om att ta med skidutrustning gratis gäller bokningar som görs via www.norwegian.com mellan 25 och 31 oktober på resor mellan Stockholm och Östersund/Åre. Uppge kampanjkoden FREESKIOSD. Erbjudandet motsvarar ett värde på 300–600 kr. För mer information om att ta med skidutrustning på flyget, läs mer här.

Sträckan Stockholm (ARN) – Östersund (OSD) trafikeras två gånger i veckan med start 27 december 2018. Linjen är inledningsvis en vinterlinje som trafikeras till och med 28 mars 2019 men med möjlighet till förlängning. Biljetter finns nu till försäljning på www.norwegian.com. Introduktionspris från 399 kronor per enkel resa. 


Kontakt för media:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709 89 05 18

Ämnen

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm