Open skies
Följ Norwegian

Norwegian lanserar den interaktiva podden Framgångsresor

Nyhet   •   Mar 17, 2014 08:00 CET

Under namnet ”Framgångsresor” lanserar Norwegian en podd i samarbete med SIME.
I intervjuerna möter vi kända entreprenörer och nytänkare på deras inspirerande och tankeväckande resor genom livsavgörande stormar och himmelska insikter.

I ett avsnitt får vi följa med Peter Settman på vägen från komiker med gällivarehäng i serien om Ronny och Ragge till rollen som företagsledare för Baluba med nästan 100 miljoner kronor i omsättning. Han reflekterar över maktmiffon, sin inre dialog, hemliga mentorer och om klassens clown som nu blivit företagets clown.

I ett annat avsnitt möter vi Faje Gani, VD för Nöjesguiden, som berättar om sitt möte med Ku Klux Klan och hur han efter 120 nej på sina jobbansökningar fick napp direkt genom att byta namn till Alex Niklasson. Andra som bjuder med oss på sina framgångsresor är professor Michael Dahlén,  Ove Rytter och Anna Bråkenhielm.

Podden är ett samarbete med SIME och intervjuar gör Ola Ahlvarsson, som förutom att vara medgrundare till SIME är huvudägare i KeyNote Media Group, styrelseordförande i Result och flitigt anlitad talare och moderator.

–  I vår strävan att bygga framtidens flygbolag måste vi utmana vår bransch och gamla invanda tankesätt för att skapa en stark och flexibel modell som vi kan ta med oss när vi snabbt blir globala. Vi inspireras av människor som drivs av en stark inre övertygelse och vågar utmana både sig själva och omgivningen för att få göra det de brinner för. I den här intervjuserien lyfter vi fram sådana människor, med fokus på entreprenörer, och hoppas kunna inspirera blivande entreprenörer att våga ge sig ut på resan mot framgång, säger Sara Camursoy, marknadschef på Norwegian.

Poddarna samlas på den interaktiva plattformen framgångsresor.se där du förutom podden hittar intervjupersonernas sociala plattformar, länkar till ämnen som lyfts fram i poddarna samt annat fördjupande och underhållande material. Självklart kommer poddarna också att vara tillgängliga via iTunes, Spotify, Amazon och Wimp. Det kommer att släppas flera nya avsnitt varje månad.

Kontaktpersoner:
Marknadschef Sara Camursoy +46 73 051 51 07
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18